Заступник голови адміністрації В.М.Гончар з робочим візитом відвідав с.Лемешівка

Дата: 14.03.2019 11:05
Кількість переглядів: 606

Фото без опису13 березня заступник голови адміністрації В.М.Гончар перебуваючи з робочим візитом в с.Лемешівці зустрівся з активом села.

Звертаючись до жителів села, заступник голови адміністрації зазначив, що зустрічі, які проводяться з громадами району  мають на меті почути безпосередньо на місцях думки людей, їх пропозиції, проблемні питання, знайти спільно шляхи їх вирішення.

Під час зустрічі Володимир Миколайович проінформував присутніх про основні завдання над  вирішенням яких працює районна влада,  про проблемні питання галузей та  шляхи їх вирішення. 

Серед наболілих питань, що озвучили мешканці с.Лемешівки стосувались: монетизації  субсидій,  підвищення пенсії з 1 березня 2019 року, кадрове забезпечення місцевої школи, роботи Яготинської центральної районної лікарні.

Обговорюючи питання створення об’єднаної територіальної громади, Володимир Миколайович зазначив, що тільки об’єднавшись в громаду районом, ми отримаємо фінансово-незалежно громаду, яка зможе самостійно і на належному рівні утримувати дитячі садки і школи, амбулаторії, будинки культури і клуби, дороги, інфраструктуру. Тобто,  це реальний шлях до підвищення якості повсякденного життя мешканців кожного села та міста.

Під час обговорення проблемних питань з громадою посадові особи, що були присутні на зустрічі й до компетенції яких ці питання належали, надавали вичерпні відповіді та брали ці питання до відома для подальшого їх вирішення.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування