Керівники району та міста привітали голів первинних ветеранських організацій з 8 Березня

Дата: 07.03.2019 11:04
Кількість переглядів: 730

Фото без описуЗ нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня – 8 березня голова районної державної адміністрації Василь Шмигановський та міський голова Наталія Дзюба привітали прекрасну жіночу половину – жінок-голів ветеранських організацій м.Яготин з святом, подарували подарунки, висловили слова вдячночності.

«Шановні жінки, дуже приємно напередодні прекрасного весняного свята – Міжнародного жіночого дня – зустрітися з вами, жінками, на чию долю випали зовсім нежіночі випробування – роки Великої Вітчизняної війни, відродження та відбудови нашої держави, міста. Сьогодні районна влада робить все для того, щоб ви, ваші діти, онуки та правнуки жили у сучасному районі. Саме Ви є тими людьми, які мають за плечами великий життєвий досвід. Ви показуєте приклад молоді, підростаючому поколінню, як потрібно триматися та вірити в себе. Насправді на усіх нас рівняються наші діти. Тож, бажаю вам здоров’я, здоров’я і ще раз здоров’я, красиві наші жіночки, щастя, тепла, добра, родинного затишку, весняного настрою і нехай у вашому серці завжди живе віра, надія і любов», - сказав у вітальному слові голова райдержадміністрації Василь Шмигановський.

Музичні вітання лунали чарівним жікам, матерям, бабусям від жительки міста В.Г.Балацької, голови міської територіальної організації ветеранів війни, праці і військової служби О.К.Колесника та голови ради громадського об'єднання "Яготинська організація ветеранів прикордонників" Р.М. Яковенка.

Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадянська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління.

Така зустріч є чудовою нагодою висловити свою повагу, вклонитись їхній мудрості, оптимізму та життєлюбству. Важко переоцінити їхні здобутки, за якими стоять наполеглива праця, мужність, героїзм і відвага кожного з них.

Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося їм пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які вони несуть через все своє життя.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування