Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 22.02.2019 11:02
Кількість переглядів: 575

Фото без описуВ Яготинській районній державній адміністрації систематично проводяться засідання комісії з питань захисту прав дитини, основними завданнями якої є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток. Комісія, відповідно до покладених на неї завдань, розглядає питання, у тому числі спірні, які потребують колегіального вирішення. 

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей під керівництвом першого заступника голови адміністрації Т.П.Сухенко відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Яготинській районній державній адміністрації.

 В ході засідання комісії присутні розглянули наступні питання:

  1. Про стан виховання батьківських обов’язків громадянкою М.
  2. Про порядок участі батька Б. у вихованні малолітнього сина.
  3. Про стан виховання батьківських обов’язків громадянкою Ч.
  4. Про порядок участі батька П. у вихованні малолітньої доньки.
  5. Про звернення громадянки О. щодо визначення місця проживання дитини.
  6. Про розгляд та затвердження індивідуальних планів дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей які перебувають в складних життєвих обставинах.

Питання детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування