Військова служба за контрактом

Дата: 29.05.2019 10:52
Кількість переглядів: 503

В рамках угоди про співпрацю та з метою укомплектування  Збройних Сил України 29 травня 2019 року в Яготинській районній філії Київського обласного центру зайнятості відбувся семінар з орієнтації на контрактну службу в Збройних Силах України.

Відкриваючи семінар, спеціалісти філії  звернули увагу присутніх на особливості працевлаштування  в сучасних ринкових умовах та наголосили на одній з можливих форм зайнятості - військовій службі за контрактом.

В заході взяли участь представники 43-ї окремої артилерійської бригади (с. Дівички) військовослужбовці морально-психологічного забезпеченя лейтенант Вікторія Гордієнко  та лейтенант Олександр Красов. Інформацією було охоплено близько 10 осіб з числа безробітних.

Олександр Красов проінформував безробітних щодо умов укомплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контрактом, вимоги до претендентів в частині відповідної фізичної підготовки, результатів професійно-психологічного відбору, соціально-правового захисту військовослужбовців, перспективи професійного росту, грошового забезпечення.

Присутні отримали інформаційні матеріали відповідної тематики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування