Навчальний тренінг «Особливості роботи фахівців центрів зайнятості, які поєднуватимуть функції реєстратора та кар'єрного радника»

Дата: 27.02.2019 10:45
Кількість переглядів: 662

Фото без описуВ зв'язку з реформуванням системи надання послуг державною службою зайнятості виникла потреба послідовного навчання фахівців.

З цією метою 26 лютого 2019 року фахівці Київського обласного центру зайнятості провели одноденний навчальний тренінг для фахівців Яготинської районної філії КОЦЗ, Баришівської районної філії, Згурівської районної філії та Березанської міської філії КОЦЗ на тему: «Особливості роботи фахівців центрів зайнятості, які поєднуватимуть функції реєстратора та кар'єрного радника». Тренінг був проведений на базі Яготинської районної філії КОЦЗ. Чисельність учасників заходу -  15 осіб. Тренерами виступали заступник директора Київського обласного центру зайнятості Квітка Світлана Миколаївна та заступник начальника відділу організації сприяння працевлаштуванню КОЦЗ Конечна Олена Миколаївна.

Робота була націлена на підвищення ефективності індивідуалізованого надання послуг та відпрацюванню навичок активізації клієнтів для прискорення переходу до стабільної зайнятості.

Заступник директора Київського обласного центру зайнятості Квітка Світлана Миколаївнаознайомила присутніх з метою та завданнями тренінгу, звернула увагу на необхідність вдосконалення комунікативних та психологічних навичок в роботі із клієнтами, визначила напрямки проведення подальших тренінгів.

Фахівці служби зайнятості відпрацювали навички встановлення ділового контакту, вміння задавати відкриті питання, а також попрацювали над подоланням психологічних бар’єрів у спілкуванні та визначили маркери негативного і позитивного ставлення до співрозмовника в ситуації спілкування. Учасники заходу виконали вправу про визначення «ТОП-5» професійних компетенцій фахівця служби зайнятості.Також вони активно працювали в групах, брали участь у рольових іграх, виконували вправи, що дозволило учасникам обмінятися думками та власним досвідом.

Тренінг видався насиченим, цікавим та  продуктивним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування