Сучасні підходи до профорієнтаційної та консультаційної діяльності закладів освіти

Дата: 04.03.2019 10:44
Кількість переглядів: 495

28.02.2019 року на базі Яготинського НВК «СШ-ЗОШ I-IIIст. №2» методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Мрачик Н.А. спільно із спеціалістами центру зайнятості Рибак О.М. та Просяник В.М. «Сучасні підходи до профорієнтаційної та консультаційної діяльності закладів освіти». В роботі семінару прийняли участь 15 педагогів.

Розглянуто питання:

  • Сучасні підходи до профорієнтаційної та консультаційної діяльності закладів освіти.  Мрачик Н.А., методист РМК.
  • Про  запобігання булінгу в системі освіти Яготинського району (наказ відділу освіти, молоді та спорту від 04.02.2019 № 33-н).
  • Про виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03.10.2018 № 800 «Про деякі питання соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставина, у тому числі таких, що можуть загрожувати їх життю та здоров’ю». Мрачик Н.А., методист РМК.
  • Національний механізм взаємодії суб’єктів які здійснюють заходи у сфері протидії і торгівлі людьми  практичний психолог Черняхівського НВК Колесник О.О.
  • Про проведення моніторингу  профілактичної  роботи щодо злочинності серед неповнолітніх. (Лист департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 01.02.2018 №12-01-13/481 «Про профілактику злочинності серед неповнолітніх», наказ від 09.02.2018 № 36-н «Про проведення моніторингу  профілактичної  роботи щодо злочинності серед неповнолітніх»).
  • Про результати проведення районного туру конкурсу української сучасної пісні «Калиновий дзвін».

 Учасники семінару відвідали  відкриті виховні заняття :

    • Інформаційно-просвітницький проект «Професії майбутнього». (Інтегрований захід у 9-Б класі спільно із Яготинським центром зайнятості та лідерами учнівського самоврядування Яготинського НВК № 2.) Кривоколиско В.І.,заступник директора із ВР Яготинського НВК№2.
    • Інтерактивне заняття у 2-Б класі із учнями-фасилітаторами на тему «У світі професій – різних і цікавих». Миколаєнко Ж.М.,соціальний педагог  Яготинського НВК №2.

О 10.30 год. усім учасникам семінару було організовано умови перегляду методичного заходу «Реалізація нового етапу кампанії «СТОП БУЛІНГ» (в он-лайн режимі). (Лист департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації та КЗ КОР КОІПОПК від 27.02.2019 р № 01-13/229 «Про трансляцію методичного заходу через You Tub-канал»).

По закінченню заходу прийняті методичні рекомендації по даній темі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування