Подвійна перемога

Дата: 27.02.2019 10:38
Кількість переглядів: 567

Фото без описуЩомісяця, а іноді і по декілька разів на місяць вихованці Яготинської дитячої школи мистецтв активно беруть участь у різного рівня фестивалях та конкурсах. Насиченим видався лютий місяць для зразкового хореографічного ансамблю «Барвінок» (керівник Зінаїда Павлівна Козачок). Колектив двічі підкорював сцени столиці. А допоміг колективу організувати такий собі мін-тур по фестивалях Києва, штаб Блоку П.Порошенка «Солідарність» в Яготинському районі.

За фінансової підтримки районного осередку двічі надано автобус для перевезення учасників ансамблю «Барвінок» на творчі хореографічні змагання – Міжнародні фестивалі-конкурси хореографічного мистецтва. Батьки, учні, керівник ансамблю та дирекція школи щиро вдячні районному осередку Блоку П.Порошенка «Солідарність» за підтримку та розуміння, за небайдужість до дітей, щедрість та доброту. Надаючи допомогу, Ви передусім даруєте можливість нашим дітям вкотре довести, що вони не дарма займаються своєю улюбленою справою – танцем, та гідно представляють наш район, за що й отримують нагороди та призові місця

17 лютого, вже втретє ансамбль «Барвінок» демонстрував свої вміння та доводив майстерність у виконанні народного танцю на Міжнародному фестивалі-конкурсі народного танцю «Гопакфест», який проводився за підтримки Департаменту культури Київської міської державної адміністрації.

На фестивалі «барвінок» представляв два народних танці «Лявоніха» та  Полька. Після Конкурсної програми відбувся бал для учасників-конкурсантів в приміщенні Київської міської ради, де провідні хореографи України давали майстер-клас із хореографії близько п’ятистам учасникам фестивалю. Звичайно ж, у такому дійстві брали участь і вихованці ансамблю «Барвінок». Саме на цьому балі і відбулося нагородження переможців.

За свою старанність за обидві хореографічні композиції колектив отримав ІІ місце. Також учасникам та керівнику ансамблю З.П.Козачок був вручений кубок, диплом переможців та спеціальний приз « за створенн яскравого сценічного образу».

23 лютого колектив «Барвінок» знову вирушив на творчі змагання до столиці на Міжнародний фестиваль-конкурс «Україна єднає світ». На фестивалі були представлені танці «Ляховіна» та «Повзкнець». Кожен учасник колективу виклався на 100 %, щоб знову довести, що вони гідні найвищої нагороди, про що свідчать Диплом переможця за І місце, кубок та медалі кожному учаснику колективу «Барвінок».

Вітаємо творчий колектив «Барвінок» та керівника Зінаїлдк Павлівну із заслуженими перемогами, та бажаємо нових творчих досягнень.

 

Алла Романова

Фото Igor Batsman


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування