Свято весни, ніжності та краси

Дата: 08.03.2019 10:36
Кількість переглядів: 839

Фото без описуЗ березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не менше чекають його і чоловіки, бо мають змогу привітати своїх дружин, матусь, бабусь, донечок, колег.

Теплі слова побажання і привітання всім жінкам лунали сьогодні зі сцени районного будинку культури, в якому відбулися урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Жінка – мати, берегиня, трудівниця, оспівана в піснях та віршах. Перед нею вклоняються, нею захоплюються, її кохають.

Чудовим сюрпризом від керівництва району стали весняні квіти, які були вручені представницям прекрасної статі, що завітали на районний захід.

Жіноцтво району привітали зі святом голова райдержадміністрації В.С.Шмигановський,  міський голова Н.М.Дзюба.

 «Це прекрасне свято разом з пробудженням природи завжди приносить нам радість, тепло, ніжність та любов. Ви ж, жінки, даруєте нам тепло своїх сердець та натхнення для того, щоб ми жили й працювали на благо нашої країни.

Світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом берегині людського роду, домашнього затишку та сімейного благополуччя. Жінка з гідністю виконує своє покликання, поєднуючи роль турботливої мами, люблячої дружини, коханої та вмілої працівниці. У наш час прекрасна половина людства бере активну участь у державному і політичному житті. Висловлюю щиру подяку всім жінкам, які докладають максимальних зусиль для забезпечення життєдіяльності району у різноманітних напрямках роботи”, – відзначив у своєму виступі Василь Степанович. Він також висловив вдячність жінкам за їх мудрість, самовіддачу на роботі і вдома та побажав міцного здоров’я, справжнього жіночого щастя й віри в краще майбутнє.

Після офіційної частини учасники заходу переглянули святковий концерт за участю місцевих талантів.

Свою музичну творчість дарували О., В.Розум, вихованки Яготинської дитячої музичної школи – А.Редька, А.Балика, Д.Горбатко, вихованки Яготинської дитячої школи мистецтв А.Красножон та С.Стріха, автор і виконавець власних пісень – Б.В'юн та чоловічий ансамбль «Святогор».
         Шаленими оплесками присутні вітали танцювальні колективи Яготинської дитячо-юнацької спортивної школи, зразкового дитячого хореографічного ансамблю танцю - «Барвінок», Яготинської дитячої школи мистецтв, танцювального ансамблю «Арабеск», Яготинського районного будинку культури, зразкового танцювального колективу «Лабіринт».

Двохгодинний захід промайнув дуже швидко: доброзичлива атмосфера у залі, прекрасний концерт, вродливі жінки сприяли гарному настрою та позитивним емоціям.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування