Техніка пошуку роботи. Використання джерел інформації про вакансії

Дата: 20.06.2019 10:35
Кількість переглядів: 709

Фото без описуОдним з найважливіших аспектів під час пошуку роботи є знання джерел вакансій та вміння правильно їх використовувати. Саме достатня кількість таких джерел дає можливість забезпечити безробітну людину активною діяльністю на ринку праці та успіхом у пошуках роботи.

У Яготинській районній філії Київського обласного центру зайнятості 20 червня 2019 року для зареєстрованих безробітних було  проведено семінар на тему: «Техніка пошуку роботи. Використання джерел інформації про вакансії». Фахівець служби зайнятості Вікторія Просяник  ознайомила учасників семінару з основними джерелами інформації про вакансії, їх перевагами і недоліками, необхідністю їх щоденного опрацювання. Наголосила на тому, що це не лише вивчення оголошень про роботу в ЗМІ, мережі Інтернет чи на стендах у службі зайнятості, а й безпосереднє звернення до роботодавця, відвідування днів кар’єри, ярмарків вакансій, звернення за допомогою до родичів, знайомих, друзів.

Правильне використання вказаних джерел інформації дозволяє відшукати не тільки актуальні вакансії, але й «приховані», тобто такі, що з`являться найближчим часом. Головне, щоб сама інформація була перевірена, актуальна і надавала можливість легального працевлаштування.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування