Вітання голови райдержадміністрації В.С.Шмигановського з Новим роком та Різдвом Христовим

Дата: 29.12.2018 10:31
Кількість переглядів: 610

Фото без описуШановні земляки!

         Кожна людина, кожна родина напередодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе позитивні зміни, в усі сфери людського життя. Що  зимові свята подарують нам те, чого  найбільш бракує у повсякденному бутті. Всі ми у ці дні прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та перемоги,  на мир і злагоду в нашій країні.

         Для кожного кроку, що наблизить нас до поставленої мети, необхідні не надії на диво, а рішучість, наполегливість, впевненість та направленість до пошуку розумних рішень, як у повсякденному житті пересічного громадянина, так і в стратегії творення нашої держави.

         Пам’ятаймо, що добрі справи не завжди даються легко!  Тому спільно будемо віддавати всі сили, розум і серце, щоб зробити в  кожному куточку нашої Батьківщини життя народу таким, про яке мріютьлюди і якого вони гідні.

          І я впевнений: такі сподівання реальні. Наперекір викликам та тривогам, які вже постукали у наші двері чи ще чекають за порогом суперечливого і трагічного життя українського народу, вони збудуться, якщо згуртуємося спільною думкою та спільною метою і підемо далі шляхом розвитку і консолідації. Так бувало вже не раз, і Україна щоразу виходила з великої  скрути.

         Для усіх нас, жителів Яготинщини 2018 рік  був сповнений нелегких випробувань і все таки, – він став важливим щаблем у відродженні  духовного та соціального потенціалу району.

         Бажаю всім, щоб у 2019 році здійснилися ваші гарні задуми та сподівання. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться і увійде у рік наступаючий.

         Зичу вам міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Новий рік принесе щедрі здобутки, а Різдвяні свята – радість та віру у світле майбутнє.

         З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

З повaгою,

Головa Яготинської paйонної державної aдмiнiстpaцiї                                                                В.С.Шмигановський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування