Відбувся конкурс на зайняття вакантної посади державної служби

Дата: 12.11.2018 10:18
Кількість переглядів: 725

Фото без опису9 листопада 2018 року, відбувся конкурс на зайняття вакантної посади державної служби завідувача сектору з питань запобігання та виявлення корупції Яготинської районної державної адміністрації. На конкурс подав  документи один претендент.

    Конкурс проходив трьома етапами в присутності конкурсної комісії. На першому етапі проведено тестування на знання законодавства України, організоване Національним агентством з питань державної служби у онлайн-режимі. На другому – учасник виконала ситуаційні завдання, метою яких було об’єктивне з’ясування спроможності кандидатів використовувати свої знання та досвід під час виконання своїх посадових обов’язків. Потім було проведено співбесіду з кандидатами на посаду з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, особистих якостей вимогам до професійної компетентності та до відповідних посадових обов’язків.

    Членами конкурсної комісії чітко дотримано вимоги, визначені законодавством України про заміщення вакантних посад державних службовців.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування