Фахівці Яготинської районної філії КОЦЗ провели інтерактивні уроки на тему: «Формула вибору професії. Складова «Можу», та «Джерела інформації про професії»

Дата: 22.10.2018 10:04
Кількість переглядів: 484

Фото без опису19 жовтня 2018 року на базі Яготинської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів провідними фахівцями Яготинської районної філії КОЦЗ Гончар Н.М. та Просяник В.М. було проведено два інтерактивних уроки на тему: «Формула вибору професії.

Складова «Можу», та «Джерела інформації про професії» для учнів 8А та 9А класів. Метою заходу було ознайомити учнів з важливістю правильного вибору професії для особистості і суспільства, сформувати в учнів реальний погляд на  вибір професії з урахуванням їх бажань та потреб ринку праці, формування правильних, усвідомлених мотивів вибору професії, сприяти розвитку уміння співвідносити особисті якості з вимогами, які пред'являють професія і спеціальність, сформувати компетенції щодо визначення джерел інформації про професії. Учні із зацікавленням поставились до виконання запропонованих вправ, які допомагають правильно визначати джерела професій, збирати та узагальнювати інформацію щодо сфери праці, аналізувати її, робити висновки. У кінці уроків були підведені підсумки, які показали, що учні добре засвоїли матеріал і почерпнули багато нового, корисного і цікавого. Будемо сподіватися, що надана їм інформація позитивно вплине у майбутньому на правильний вибір професії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування