В рамках «Тижня безпеки життєдіяльності» рятувальники Яготинського районного сектору провели бесіди з учнями Яготинського НВК № 2

Дата: 29.05.2019 09:57
Кількість переглядів: 420

28 травня в рамках «Тижня безпеки життєдіяльності» рятувальники Яготинського районного сектору провели бесіди з учнями Яготинського НВК № 2 в м. Яготин.

Протягом зустрічі з дітьми було проведено бесіду на тему: Як уникнути пожежі через дитячі пустощі, про наслідки дитячих пустощів з вогнем та безпеку поводження з ним у побуті, а також продемонстровано відео сюжет про наслідки ігнорування правилами пожежної безпеки. Користуючись нагодою, рятувальники наголосили про небезпеку та правила поведінки при виявлені вибухонебезпечних предметів, про дії на випадок розпилення НХР. Також було наведено випадки пожеж в нашому районі та наголошено про правила поведінки в екосистемах з пожежної безпеки.

Кожен маленький слухач приймав участь у бесіді та задавав питання які його цікавили до рятувальника. Наприкінці заходу, всі діти отримали інформативні листівки та зробили фото на пам'ять, після чого подякували рятувальникам за проведену розповідь, обіцяючи в майбутньому дотримуватись правил пожежної безпеки у різних життєвих ситуаціях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування