Дайджест новин Уряду 28.10.2018

Дата: 29.10.2018 09:53
Кількість переглядів: 525

Фото без описуПривітання Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з Днем автомобіліста і дорожника

 

Від імені Уряду та від себе особисто вітаю усіх працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника!

Від злагодженої роботи автомобілістів залежить стан та розвиток чи не кожної сфери народного господарства, а автодороги є його справжньою нервовою системою. Упевнений, що без якісних доріг серйозний розвиток економіки неможливий, адже транспортні перевезення є основою сфери матеріальних відносин.

Саме тому Уряд не лише розпочав наймасштабніше в історії новітньої України будівництво доріг, а й формує загальнонаціональну стратегію розвитку дорожньої галузі. Сьогодні ми вводимо сучасні норми будівництва доріг за найкращими світовими зразками для того, щоб нові українські автошляхи були якісними і безпечними. Ми здійснюємо безпрецедентний контроль за будівництвом, що гарантує виконання робіт за найвищою якістю та відповідальність за халатне ставлення до роботи чи будь-які корупційні дії.

Крім того, ми запроваджуємо нову систему контролю за безпекою на дорогах. Так, автоматична система відеофіксації, яку ми уже розпочали використовувати, сприятиме зменшенню кількості порушень та встановленню сучасного цивілізованого нагляду за дотриманням правил дорожнього руху. Наша мета – знизити рівень смертності на дорогах та зробити українські автошляхи безпечним місцем. Здійснювані нами заходи дадуть змогу значно підвищити рівень безпеки учасників дорожнього руху та рівень культури водіння.

Уже сьогодні ми бачимо, як змінюється наша країна завдяки новим відреставрованим дорогам, і провідну роль у цьому процесі відіграють вітчизняні фахівці дорожньої галузі. Упевнений, що їх вміння та навички із застосуванням сучасних нових технологій будівництва сприятимуть у короткий строк створенню потужної і розгалуженої мережі автомобільних доріг нової якості, які відповідатимуть усім сучасним критеріям комфорту і безпеки.

Вітаю усіх автомобілістів та працівників дорожньої галузі з професійним святом! Бажаю Вам міцного здоров’я  та матеріального благополуччя, якісних доріг для автомобілістів та суспільного визнання для працівників дорожньої галузі!

Прем’єр-міністр України                                                                                                      Володимир ГРОЙСМАН 

 

Привітання Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з Днем визволення України від фашистських загарбників

 

Шановні співвітчизники!

Від імені Уряду та від себе особисто вітаю з Днем визволення України від фашистських загарбників!

Нацистська окупація України під час Другої світової війни є однією з найбільш трагічних сторінок нашої історії. Масові переслідування за національною ознакою, винищення євреїв, розстріли української інтелігенції, повсюдне ставлення до українців як до людей другого сорту – на зміну одному тоталітарному режиму в Україну в 1941 році прийшов інший, для якого саме існування української нації було під питанням.

Нацистське вторгнення та окупація кривавими смерчами пронеслися нашою країною і забрали десятки мільйонів життів. Ціною надзвичайних, нелюдських зусиль українці змогли вижити у таких умовах та звільнити власну землю від чергових «визволителів». Ця перемога здобувалася ціною мільйонів життів та скалічених доль. По закінченні війни в Україні не залишилося практично жодної родини, яка б не зазнала втрат. Тому вклад українського народу у перемогу над нацизмом є неоціненним. Ми ніколи не забудемо про неї і завжди пам’ятатимемо тих, хто віддав своє життя, захищаючи власну землю від загарбників.

Висловлюю вдячність усім визволителям України від нацистських загарбників за мужність і героїзм! Вшановую хвилиною мовчання пам’ять усіх полеглих у боротьбі з нацизмом.

 

Прем’єр-міністр України                                                                                                          Володимир ГРОЙСМАН

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування