Святкова програма з нагоди відзначення 74-річниці Дня Перемоги у Другій світовій війні

Дата: 10.05.2019 09:50
Кількість переглядів: 724

Фото без описуПам'ять... Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії перемоги у Другій світовій війні.

9 травня в районі  відбулися урочистості з нагоди 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.  У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала жорстока війна, низько вклоняємося та висловлюємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. 

Зранку 9 травня після урочистої ходи до Братської могили та мітингу- реквієм на учасників заходи чекала святкова за участі місцевих солістів та колективів.

Чудовий святковий настрій всім допоміг створити духовий оркестр Яготинського районного будинку культури, який і розпочав святкову програму.

Своїми талановитими виступами гостей свята вітали народний аматорський хор ветеранів війни, праці та військової служби "Солдатська пам'ять", народний аматорський хор «Джерело» Сулимівського сільського клубу та ансамбль «Дивосвіт» любительського об’єднання Яготинського районного будинку культури, А. Васик, Т. Криворучко,  С. Дорошенко, О. Троцюк, вокальний ансамбль «Віста» Яготинської дитячої школи мистецтв.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування