Зайнятість населення – одне з головних завдань Яготинської РДА

Дата: 04.10.2018 09:47
Кількість переглядів: 563

Фото без опису03.10.2018 року з робочим візитом у Яготинському районі побував директор Київського обласного центру зайнятості Денис Георгійович Дармостук. 

 

Він відвідав найбільше ринко-утворююче підприємство району ТДВ «Яготинський маслозавод», особисто поспілкувався з керівником Олександром Олександровичем Сіренком. Презентував послуги служби зайнятості для роботодавців. ТДВ «Яготинський маслозавод» тісно співпрацює зі службою зайнятості протягом багатьох років. Починаючи з початку року, підприємством було подано 57 вакансій, 45 з них укомплектовано за допомогою служби зайнятості. Також Денис Георгійович  разом з директором Яготинської районної філії КОЦЗ Оксаною Олексіївною Рибак зустрілись з головою Яготинської районної адміністрації Василем Степановичем Шмигановським.

Були обговорені проблеми зайнятості в районі, в тому числі легалізації тіньової зайнятості, створення нових робочих місць на підприємствах Яготинського району. Починаючи з квітня місяця, за допомогою проведення рейдових обстежень з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення по місту та району,  зареєстровано понад 300 фізичних осіб підприємців та  більше 300 осіб прийнято на роботу найманими працівниками. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування