КЕРІВНИКИ РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГОЛОВУ ЛЕМЕШІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 05.03.2019 09:42
Кількість переглядів: 630

Фото без описуНаше життя таке швидкоплинне, дуже складне, а іноді ще й важке. Стільки в ньому одночасно і приємних моментів, і різних негараздів. Та у кожного своя доля, свої печалі і свої радощі. І якби там не було, та коли приходить свято, хочеться світла і тепла. Тому приємні слова, які зігрівають душу ніжністю, подаровані у хвилину радості і щастя, значать дуже багато. В слові, сказаному від душі, є все: надія, доброта, любов, щирість, тепло, сподівання, увага. Саме цього і чекає кожен у свій день народження.

З нагоди ювілейного дня народження голова адміністрації В.С.Шмиганоський та голова районної ради П.В.Гайдай  привітали голову Лемешівської сільської ради Бондаренко Надію Миколаївну. Гості з району вручили іменинниці вітальну адресу, квіти та побажали міцного здоров'я, мирного неба, злагоди та благополуччя.

«Бажаємо Вам міцного здоров’я, професійних успіхів, життєвої наснаги, витримки, виваженості і відданого служіння на благо жителів громади села! Нехай у Ваших справах завжди буде підтримка однодумців, а життєвий та професійний шлях повняться новими досягненнями. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, а  доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, захищає Вас від негараздів і  завжди відкриває лише нові обрії майбутніх перспектив!

Бажаємо Вам, щоб і надалі Ваша праця була  змістовною, розпочаті справи приносили вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям. Хай кожен новий день дарує приємні враження та світлу надію на майбутні роки.», - з такими вітальними словами звертались очільники району до іменинниці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування