Вітання з Днем Національної поліції України

Дата: 04.07.2019 09:40
Кількість переглядів: 461

Фото без описуЩиро вітаю працівників Національної поліції України, ветеранів правоохоронних органів з професійним святом!

Щодня і щохвилини ви стоїте на варті громадського порядку, запобігаєте злочинам та правопорушенням. Не раз вам доводилося ризикувати власним життям, проявляти справжній героїзм і відвагу. Адже, вам випала доля працювати в такий непростий та складаний час для нашого району. Чіткість і злагодженість ваших дій, вміння швидко приймати рішення та аналізувати ситуацію – запорука безпеки і спокою громадян району.

Прийміть щиру подяку за вашу службу – таку непросту, напружену і таку необхідну для суспільства, за ваше прагнення зробити все можливе, щоб люди жили за законами цивілізованого світу.

Завдяки відповідальному ставленню, вмінню долати труднощі, ви поступово і впевнено, не словом, а ділом втілюєте основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати.

Вітаю всіх вас в цей святковий день, щиро бажаю всім правоохоронцям міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла та затишку, успіхів у службі  заради побудови процвітаючої країни, вільної від корупції, де люди пишатимуться високим званням  громадянина України.

Найкращі побажання вашим рідним і близьким, які поділяють труднощі вашого нелегкого обов’язку перед державою.

 

З повагою

Голова райдержадміністрації                                                                                В.ШМИГАНОВСЬКИЙ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування