Голова адміністрації В.С.Шмигановський представив нового головного лікаря КНП «Яготинська центральна районна лікарня»

Дата: 28.12.2018 09:38
Кількість переглядів: 531

Фото без описуГолова адміністрації В.С.Шмигановський провів робочу зустріч з медичними працівниками КНП «Яготинська ЦРЛ» на якій представив нового головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Яготинська центральна районна лікарня».

Очільник району побажав В.С.Нескороженому та медичним працівникам успіхів, згуртованої та плідної праці, спрямованої на розвиток медицини в районі та забезпечення населення якісними медичними послугами.

В.С.Нескорожений призначений на посаду головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Яготинська центральна районна лікарня» Яготинської районної ради відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації від 22 грудня 2018 року, як переможець конкурсу.

«На сьогоднішній день складно уявити важливішу тему, ніж здоров’я та безпека наших громадян. Ми маємо налагодити співпрацю таким чином, щоб якісно покращити надання медичних послуг, зробити їх більш доступними і ширшими. Я розумію, що для цього в першу чергу необхідне оновлення матеріально-технічної бази та забезпечення сучасним обладнанням. Ми обов’язково працюватимемо і надалі в цьому напрямку. В той же час я розумію, що ми маємо створити для вас належні умови праці – а це і зарплати, і забезпечення житлом. Сьогодні районна влада відкрита для співпраці, як ніколи, і в подальшому усіляко підтримуватиме ваші ініціативи, – звернувся до присутніх В.С.Шмигановський.

«Здоров'я людей, надання вчасної та якісної допомоги, коли людина захворіла, це є питання, яке має на даний час бути на першому плані всіх нас і органів державної влади і медичного закладу. Ми маємо налагодити таку співпрацю, щоб люди мали впевненість в тому що медицина в районі працює на належному рівні", - підкреслив голова райдержадміністрації.

В ході зустрічі головою райдержадміністрації В.С.Шмигановським піднято питання щодо відношення медперсоналу до пацієнтів та недопущення хабарництва в закладі.

Зустріч керівника району з медпрацівниками відбулася в дружній атмосфері. Василь Степанович наголосив, що  в майбутньому співпраця між владою та представниками медицини буде тіснішою, пообіцяв і надалі сприяти у вирішенні проблемних питань. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування