Нарада з питань реформування Яготинської центральної районної лікарні

Дата: 06.11.2018 09:29
Кількість переглядів: 757

Сьогодні в залі засідань Яготинської районної державної адміністрації під керівництвом першого заступника голови адміністрації  Т.П.Сухенко відбулася нарада щодо реорганізації Яготинської центральої районної лікарні. В нараді взяли участь керівник апарату адміністрації В.Б.Шишко, в.о. начальника фінансового управління О.І.Барсук, начальник відділу юридичного забезпечення та звернень громадян Я.С.Сорокова, начальник відділу управління персоналом Т.О.Орел, голова реорганізаційної комісії Яготинської ЦРЛ І.Т.Шулла, заступник голови комісії Яготинської ЦРЛ Н.С.Іванова, юрист –консульт Яготинської ЦРЛ Ю.В.Медвідь.

В рамках наради присутні обговорили стан виконання заходів з реорганізації (перетворення) закладу охорони здоров’я з бюджетної установи у комунальне підприємство, так відповідно до рішення Яготинської районної ради від 22 травня 2018 № № 521 – 31 – VІІ «Про реорганізацію Яготинської центральної районної лікарні шляхом перетворення в Комунальне некомерційне підприємство «Яготинська центральна районна лікарня» Яготинської районної ради». Так, відповідно до прийнятого рішення на сьогодні створено комісію з реорганізації Яготинської центральної районної лікарні, затверджено Статут Комунального  некомерційного підприємства «Яготинська центральна районна лікарня», проводиться інвентаризація майна закладу, працівники закладу попереджені про проведення реорганізації (посади не скорочуються).

Начальник відділу управління персоналом Т.О.Орел ознайомила присутніх з алгоритмом створення та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади керівника новоствореного НКП «Яготинська ЦРЛ».

Начальник фінансового управління О.І.Барсук, акцентувала увагу на проведені ряду заходів з фінансування державної програми «Доступні ліки», адже з проведенням заходів з реорганізації та утворенням некомерційного комунального підприємства, кошти на фінансування програм будуть відшкодовуватись за новими договорами, що будуть укладенні між управлінням соціального захисту адміністрації та аптечними закладами відповідно до переліків виданих рецептів.

Підводячи її підсумки, Т.П.Сухенко подякувала усім за участь в нараді, висловлені пропозиції та зауваження та звернула особливу увагу на термінах виконання запланованих заходів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування