Сьогодні в Україні відзначається 28-а річниця створення Державної служби зайнятості

Дата: 21.12.2018 09:27
Кількість переглядів: 436

Фото без описуСлужба зайнятості є тією службою, яка постійно розвивається, дбає про вдосконалення і покращення соціального захисту громадян. Усе це - результат щоденної, самовідданої праці колективу служби зайнятості. Нині, у непростий час випробувань, особливо важливим є згуртованість, тісна співпраця та надійне партнерство. 

Колектив Яготинської районної філії КОЦЗ щиро вітає колег з 28-ою річницею з дня створення Державної служби зайнятості! Кожен із вас покликаний вселяти надію і впевненість у тих, хто звертається до служби зайнятості у пошуках роботи. Запорукою цьому є професіоналізм та відповідальність, людяність та порядність – якості, які як ніколи вивіряються складними викликами сьогодення. Тож нехай у роботі кожного працівника панує творче натхнення, бажання розвитку і вдосконалення. 

У день відзначення професійного свята щиро бажаємо колегам професійного натхнення, миру, здоров’я, родинного тепла, завзяття та оптимізму, щастя і любові, самовідданої праці на благо громадян України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування