Ми прагнемо створити належні умови для навчання учнів

Дата: 10.12.2018 20:25
Кількість переглядів: 894

Фото без описуУ Фарбованському навчально-виховному комплексі (загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів – дошкільному навчальному закладі) встановили 20 нових металопластикових  вікон.

Вдалося реалізувати таку заповітну мрію для керівництва та колективу школи завдяки реалізації домовленостей керівництва Яготинської районної державної адміністрації з підприємством ТОВ «Придніпровський край» («Кернел»), що орендує земельні паї жителів с.Фарбоване.

Варто відмітити, що цьогоріч дане підприємство вже надавало спонсорську допомогу на ліквідацію аварійної ямковості доріг в Фарбованській та Черняхівській сільських радах, а також виділялись кошти на будівельні роботи (зроблені відкоси на вікнах у Фарбованському сільському клубі).

В ході проведення перевірки закладів освіти, керівництвом району вирішено звернутись до ТОВ «Придніпровський край» («Кернел») щодо виділення спонсорських коштів на заміну старих вікон на металопластикові, адже через старі вікна втрачалось практично 40 відсотків тепла та дуже важко було досягнути оптимального температурного режиму в навчальному закладі.

«Ми повинні підтримувати школи, бо це майбутнє села. Поки працює школа – живе село, – підкреслює голова адміністрації Василь Степанович. –«Я переконаний, що умови, в яких вчаться сільські діти, не повинні нічим відрізнятися від тих умов, в яких вчаться школярі в м.Яготин. І в найвіддаленіших школах повинні бути і проектори, і якісні дошки, і комп’ютери, і тепло під час навчального процесу».

В один голос діти, яким пощастило навчатися в оновлених класах, кажуть: в приміщеннях стало тепліше і все, що написане вчителем, видно навіть з останніх парт.

«Освіта, культура, спорт – це пріоритетні сфери роботи районного керівництва в контексті розбудови інфраструктури. В районі по цих напрямках розпочали втілювати відповідні проекти, зокрема енергоощадні заходи в освітніх закладах, дитячих садочках, будинках культури, поліпшення їхньої матеріально-технічної бази. Наше завдання забезпечити усі необхідні умови для навчання та розвитку підростаючих поколінь. Це найбільша інвестиція в майбутнє нашої країни”, – зазначає Василь Степанович.

Яготинська районна державна адміністрація, учнівський, батьківський та педагогічний колективи школи висловлюють щиру подяку підприємству «Придніпровський край» («Кернел») в особі регіонального менеджера Пещиди Валентини Григорівни за підтримку і допомогу школі. Тепер завдяки вашим старанням школярі будуть навчатись у теплих кімнатах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування