Увага! Громадські слухання!

Дата: 07.02.2019 09:21
Кількість переглядів: 578

Відповідно до розпорядження голови Яготинської районної державної адміністрації від 07.06.2017 №117 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, належної координації дій органів виконавчої влади у Яготинському районі»

19.02.2019 о 10 годині за адресою: с. Фарбоване, вул. Молодіжна,1а, в приміщенні будинку культури відбудуться громадські слухання при голові Яготинської районної державної адміністрації, за участю: дільничного інспектора, сільського голови та представників Яготинського районного військового комісаріату, управління соціального захисту населення адміністрації, служби у справах дітей та сім’ї адміністрації, Яготинського відділу Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Київській області, Яготинського РП ПрАТ «Київобленерго», відділу в Яготинському районі ГУ Держгеокадастру у Київській області, Яготинської філії по експлуатації газового господарства ВАТ «Київоблгаз».

З питань порядку денного:

- про забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, стану правопорядку та злочинності на території Фарбованської сільської ради;

- Про проходження строкової військової служби та заохочення громадян до вступу на військову службу за  контрактом;

- Проблемні питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування