Шановні роботодавці

Дата: 12.03.2019 09:18
Кількість переглядів: 357

Фото без описуВ рамках всеукраїнського турне роботодавців 19-20 березня 2019 року у м. Київ заплановано проведення Загальноміської зустрічі роботодавців «Ярмарок вакансій Імпульс» для студентів та випускників, які бажають працевлаштуватись в Україні. Ініціатором заходу виступає Центр кар’єрного розвитку СТУД-ПОІНТ, який проводить такі заходи з 2009 року у великих містах країни: Київ, Харків, Одеса, Львів, Дніпро.

Метою заходу є допомога у працевлаштуванні студентів та випускників,
налагодження діалогу між молоддю та роботодавцями, підбір кандидатів для стажування та практики, поширення інформації про сучасний стан ринку праці у м. Київ та Україні. Формат Ярмарку вакансій передбачає представлення інформаційних стендів роботодавців, де відбуватиметься безпосереднє спілкування представників компаній з відвідувачами, проведення презентацій компаній та студентських програм, організацію навчальних семінарів з питань працевлаштування із залученням експертів та компетентних фахівців.

Для участі в ярмарку вакансій роботодавцям необхідно зареєструватися на сайті «Ярмарок вакансій Імпульс» за посиланням: www.jobfair.stud-point.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування