В Яготині освятили місце під будівництво каплички Миколая Чудотворця

Дата: 12.03.2019 09:08
Кількість переглядів: 550

Фото без описуСтаваймо ближчими до Господа –

і станемо цілісними особами,

які мають повноту життя.

Життя кожної людини на землі позначене свідомим чи неусвідомленим пошуком чогось стабільного, щасливого, вічного. Це прагнення лине немовби зсередини людини, починається з її внутрішнього невидимого світу і продовжується в цілому нашому житті, діяльності, праці, відпочинку. Лише духовні люди, сповнені глибокої віри в Бога, задумуються над тим, як гідно прожити своє життя, допомогти ближньому, знайти спокій.

Учора, 10 березня, в мікрорайоні Птапхофабрика, на території Інклюзивно-ресурсного центру та амбулаторії загальної практики сімейної медицини освячено місце під будівництво каплички Миколаю Чудотворцю.

Освячення місця під капличку, звершив святий Отець, благочинний Яготинського благочиння Української православної церкви, протоієрей Володимир Лещенко при співслужінні от.Демитрія.

«Ті, хто відвідуватиме інклюзивний центр та амбулаторію, – зазначив от.Володимир, – зможуть зайти до каплички та в щирій молитві попросити в нього заступництва за недужих. Їх віра та молитва творитиме справжні дива».

Після чину освячення місця, де буде знаходитись капличка, тут же було встановлено Хрест.

Ініціатором спорудження каплички став голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський, котрий започаткував відродження мікрорайону Птахофабрика, відкривши там інклюзивний центр та амбулаторію. Наразі також вивчається питання щодо створення декількох груп дошкільного навчального закладу.

Місце розташування каплички дуже сподобалося багатьом жителям мікрорайону Птахофарбрики, котрі раніше були присутні на відкритті амбулаторії загальної практики сімейної медицини та спілкуючись з очільником району погодились, що саме на території даних закладів має буди осередок духовності.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування