Голова Київської облдержадміністрації О.Д.Терещук провів першу виїзну робочу зустріч

Дата: 09.11.2018 23:40
Кількість переглядів: 832

Фото без описуСьогодні, 9 листопада, голова Київської обласної державної адміністрації О.Д.Терещук перебував з робочим візитом в Яготинському районі. Також у складі обласної делегації район відвідали керівники структурних підрозділів та апарату Київської облдержадміністрації, керівники територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в області, депутати Київської обласної ради.

Про активність громади Яготинщини та готовність до змін свідчила переповнена актова зала райдержадміністрації на чолі з головою Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановським. Керівники територіальних відомств, голови виконавчих комітетів міської та сільських рад, депутати районної та міської рад, керівники підприємств, установ і організацій, директори шкіл та навчальних закладів, фермери, медики та численні представники громади зібрались, аби познайомитись з новопризначеним очільником області та поставити найбільш болючіші питання району. Численною була  делегація і  Згурівського району, яка також взяла участь в зустрічі.

Відповідно до розпорядження Президента України №349/2018 з 30 жовтня 2018 року головою Київської обласної державної адміністрації призначено Терещука Олександра Дмитровича. Варто відмітити, що це перша виїзна робоча зустріч-нарада  новопризначеного губернатора області і саме Яготинський район став початком добрих справ нового очільника.

В своєму виступі, голова Київської обласної державної адміністрації О.М.Терещук зазначив, про необхідність мобілізації роботи всіх соціальних служб області та районів, центральних органів виконавчої влади задля інтересів людей, громади, соціально-незахищених верств населення, які  потребують допомоги, акцентував увагу на важливості наповнення бюджетів, адже від рівня розвитку економіки району залежать його соціальні можливості, стан доріг та довів до присутніх доручення Президента України  П.О.Порошенка, що стосувалося підготовки автомобільних доріг до експлуатації в осінньо-зимовий період, готовності житлово-комунального господарства до проведення опалювального сезону 2018/2019 років в області.

Перш за все, Олександр Терещук відзначив, що мета зустрічі – допомогти. Тож одразу звернувся до присутніх з проханням почути проблеми районів. Зі свого ж боку запевнив у підтримці та допомозі.

За пропозицією губернатора, спілкування з активом Яготинського та Згурівського району відбулось у форматі запитання- відповідь.

Так, в ході спілкування громадськість районів піднімали питання, що стосувалися нецільового використання земель сільськогосподарського призначення; ремонт доріг по вул. Толбухіна, вул. Привокзальна в м. Яготин та доріг с. Ничипорівка, с. Трубівщина; щодо створення ландшафтного парку Розумовського в м. Яготин; щодо якості продуктів харчування в магазинах «Фора» та «АТБ» м. Яготин; про забезпечення учасників бойових дій земельними участками; щодо проведення зариблення ставу комунального підприємства «Сезонне товаро-рибне господарство» в с. Кулябівка;  про роботу Яготинської філії по експлуатації газового господарства ВАТ «Київоблгаз»; про передачу з балансу Міністерства освіти України через Київську обласну раду в комунальну власність району приміщення гуртожитку смт. Згурівка; виділення земельних ділянок учасникам бойових дій в Афганістані; про ремонт даху багатоквартирного будинку в смт. Згурівка; відновлення роботи санітарно-епідеміологічної служби в Яготинському районі та надання в оренду Гречано Гребельського водосховища Згурівського району.

За підсумками розгляду кожного питання голова Київської обласної державної адміністрації О.Д.Терещук надав ряд доручень керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації та керівникам центральних органів влади про розгляд та вирішення вказаних проблем, з якими звернулись громадяни. В свою чергу губернатор пообіцяв залишити кожне питання на своєму контролі та посприяти їх вирішенню. Окрім того, Олександр Дмитрович повідомив про відкриття телефону довіри, куди зможе зателефонувати будь-який мешканець Київщини зі своїми проблемами. Гаряча лінія працює з 9.00- 20.00. Номер: 044 286 84 11.

Загалом спілкування з активом громадськості тривало більше 4 годин, губернатор  області О.Д.Терещук відповів на всі запитання та запевнив присутніх у позивних змінах на Київщині.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування