Рятувальники провели рейдовий захід на стихійних місцях відпочинку на воді у Яготинському районі

Дата: 19.06.2019 08:59
Кількість переглядів: 617

Щорічно на території Київської області на водних об`єктах гине більше  сотні людей, але в нинішньому році ці показники  значно змінились, і, нажаль, не в кращу сторону.  Так, на сьогоднішній день, ця цифра уже сягнула  більше 50-ти осіб.

Ні для кого не секрет, що більшість трагічних випадків стається на несанкціонованих місцях для відпочинку на воді. Адже в області лише 62 офіційно визначених місця відпочинку. Основними причинами загибелі на водоймах є порушення елементарних правил поведінки, купання в стані алкогольного сп'яніння, купання у не відведених для цього місцях, заплив на великі відстані та переохолодження.

15 червня працівники Яготинського РС та 28-ДПРЧ провели рейдовий захід на стихійних місцях відпочинку на воді у м. Яготин та Яготинського району. 

Фото без описуПід час бесід з відпочиваючими співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій застерегли громадян, що не варто перегріватись на сонці, оскільки висока температура негативно впливає на організм. Також працівники ДСНС наголосили на тому, що не менш небезпечним є вживання спиртних напоїв при відпочинку біля водоймищ. Через негативний вплив алкоголю людина не здатна контролювати рухи та швидко орієнтуватися, особливо перебуваючи у воді.

Фахівці ДСНС звернули особливу увагу на відпочивальників які перебували з дітьми, наголосивши не залишати малечу без нагляду та постійно навчати правилам безпеки життєдіяльності.. Фахівці ДСНС вручили і дорослим і малим профілактичні листівки застережливого змісту із зазначенням екстреного номеру Служби порятунку «101» !

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування