«Обери майбутнє»

Дата: 12.12.2018 08:58
Кількість переглядів: 532

Фото без опису11 грудня 2018 року в місті Яготин на базі Яготинського районного будинку культури відбувся п'ятий останній півфінал профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє».

На яготинський півфінал з'їхалися школярі з різних районів та міст Київської області: Яготинського, Переяслав - Хмельницького, Згурівського та  міста Березань. А привітати учасників завітала перший заступник голови Яготинської  районної державної адміністрації Сухенко Тетяна Петрівна.

Вже з назв команд стало зрозумілим, що учні націлені не лише пройти у фінал, а й перемогти. Таких охочих виявилося п'ятеро команд під влучними назвами: “Бум”, “Вперед”, “Смайл”, “Реальні інтелекти” та “Мікс”.

Останній цьогорічний півфінал у Яготині назавжди запам'ятається найбільшою та найгучнішою глядацькою аудиторією, найпрекраснішим вокалом учасників команди “Реальний інтелект”, наймайстернішою акторською грою команди “Мікс” та ще багато чим.

На візитівці всі півфіналісти, як один, співали патріотичні пісні та танцювали запальні танці. А команда “Мікс” здивувала журі репом від капітана - Ярослава Бахмача.

На конкурсі капітанів журі довго не могли визначитися з найкращим, тому учасникам тричі давали додаткові професії для жартів. Таким чином, школярі презентували арматурника, перукаря, фотографа та ще безліч цікавих професій. У результаті, у запеклій боротьбі капітанів “Мікс” та “Бум”, переміг представник команди “Мікс”.

Найфеєричнішим видався музичний конкурс. Під час нього півфіналісти рекламували професії швачки, логіста, кухара, поліцейського та, традиційно, вчителя. Команда “Реальний інтелект” досить вдало парадіювали Олега Вінника. Учасники “Бум” влаштували батл між хлопцями і дівчатами, у якому перемогла дружба. А “Мікс” продемонстрували справжню кулінарну битву між кухарями з Японії, Італії та України. Як, ви, думаете, хто переміг?

Поки журі підраховували бали та визначалися з переможцем останнього півфіналу, глядачів розважали яготинські танцювальний колектив “Лабіринт та ансамбль “Діти землі”, «Віста».

Останнім фіналістом конкурсу “Обери майбутнє” 2018 року стала команда “Бум” з Переяслав — Хмельницького.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування