Малий та середній бізнес Київщини поповнив місцеві бюджети на суму в 1,4 млрд. грн.

Дата: 09.11.2018 08:51
Кількість переглядів: 474

За період січень – жовтень 2018 року приріст зі сплати єдиного податку склав майже 30% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Як повідомив начальник ГУ ДФС у Київській області Олексій Кавилін, до місцевих бюджетів Київської області представники малого та середнього бізнесу перерахували 1,4 мільярда гривень із додатковою сумою у 324,3 млн. грн. 

Зокрема, він підкреслив, що сума єдиного податку, сплачена фізичними особами-підприємцями, зросла на третину – 249 мільйонів гривень додаткових коштів – і наразі складає 1 мільярд гривень.  

Єдиного податку з юридичних осіб (ІІІ група) сплачено 179,5 млн. грн. із темпом росту у 28% до січня – жовтня 2017  року. Додатково до місцевих скарбниць надійшло 39,2 млн. грн. Четверта група платників єдиного податку – юридичних осіб спрямувала 226,3 млн. грн., що на 20% або 36 мільйонів гривень більше за показник відповідного періоду попереднього року.

ГУ ДФС у Київській області

Затверджено новий Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій

Головне управління  ДФС у Київській області повідомляє, що наказом Державної фіскальної служби України від 22.10.2018 №688 затверджено новий Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій.

Державний реєстр реєстраторів розрахункових операційскладається з двох основних розділів: Реєстратори розрахункових операцій, дозволені до первинної реєстрації, та Реєстратори розрахункових операцій, первинна реєстрація яких заборонена.

Також наведено перелік реєстраторів розрахункових операцій, експлуатація яких не дозволяється.

Ознайомитись з новим реєстром можна за посиланням:

sfs.gov.ua/zakonodavstvo/podatkove-zakonodavstvo/nakazi/73054.html

ГУ ДФС у Київській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування