Інформаційно-просвітницький проект «Професії майбутнього»

Дата: 01.03.2019 08:47
Кількість переглядів: 436

28 лютого 2019 року Яготинська ЗОШ №2 провели  інтегрований захід під назвою інформаційно-просвітницький проект «Професії майбутнього», до  якого долучилися і представники Яготинської районної філії КОЦЗ, а саме директор Оксана Рибак та провідний фахівець Вікторія Просяник. Присутніми на заході були також заступники директорів з навчально-виховної роботи, педагоги-організатори шкіл міста та району.

У своєму виступі Оксана Рибак ознайомила учнів 9 та 11 класів з актуальними професіями сьогодення та акцентувала увагу на тому, що деякі професії зникають, а деякі з’являються нові, тому потрібно обґрунтовано підійти до вибору свого професійного майбутнього та враховувати стан ринку праці, цікавитися різноманітністю професій. Вікторія Просяник розповіла про професії  майбутнього, супроводжуючи інформацію слайдами. Також діти були ознайомлені з переліком рекомендованих ресурсів щодо професійного самовизначення та побудови успішної кар’єри, а саме сайт Державної служби зайнятості та платформа «Моя професія», де можна пройти онлайн-тестування на професійне самовизначення.

Учні добре підготувалися до заходу, так як самі розповідали про професії майбутнього, виконували вправи та завдання. Були активними, зацікавленими, допитливими.

-- 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування