Голова Яготинської райдержадміністрації зустрівся з сім’ями загиблих учасників АТО

Дата: 22.11.2018 08:44
Кількість переглядів: 589

Фото без описуГолова Яготинської  райдержадміністрації В.С.Шмигановський  провів зустріч з сім’ями загиблих учасників АТО.

Зустріч відбулась 21 листопада 2018 року після відкриття меморіальної стрічки загиблим учасникам АТО в приміщенні Яготинської райдержадміністрації.

Василь Степанович, поцікавився поточними проблеми, які хвилюють батьків та пообіцяв в найкоротший термін допомогти у їх вирішенні.

«Ми ніколи не зможемо компенсувати Вам втрат, адже ви втратили найдорожче, і звичайно ми виконаємо всі необхідні речі, які залежать від нас», – сказав Василь Степанович.

В ході зустрічі говорили про виділення путівок на санаторно-курортне лікування, забезпечення твердим паливом, відшкодування пільг по оплаті за житлово-комунальні послуги, компенсацію за пільгові перевезення, придбання житла та ряд інших.

За підсумками зустрічі голова адміністрації дав низку доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та районних служб щодо подальшої організації роботи з вирішення обговорених питань, а також надання роз’яснень і допомоги, сім’ям, які не змогли прибути на зустріч.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування