Голова адміністрації В.С.Шмигановський привітав колектив та художнього керівника хореографічного ансамблю «Барвінок» з черговою перемогою

Дата: 27.10.2018 15:41
Кількість переглядів: 488

Фото без описуЗразковий хореографічний ансамбль «Барвінок» Яготинської дитячої школи мистецтв  взяв участь у фестивалі українського народного танцю «Гопакфест», м. Чернігів, де виконав два танці «Танцювальні викрутаси» та «Ми Українці», за що був нагороджений Кубком та Дипломом «За популяризацію народно-сценічної хореографії», Дипломом за ІІІ місце та

Подякою художньому керівнику Зінаїді Павлівні Козачок за вагомий внесок в розвиток української культури, плідну працю в справі збереження та розвитку української народної хореографії та естетичного виховання дітей.

Привітати колектив та художнього керівника з черговою перемогою завітав очільник району В.С.Шмигановський.

- «Щиро дякую вам за талант і любов до танцю, за збереження народних традицій краю. Нехай ваша неперевершена творчість та енергія і надалі хвилює серця вдячних шанувальників. Бажаю керівнику  колективу задоволення від  праці та гучних перемог своїх вихованців, батькам - пишатися своїми дітьми, радіти їхнім успіхам» - зазначив Василь Степанович та вручив квіти і кошти на підтримку дитячого хореографічного колективу художньому керівнику З.П.Козачок.

         В ході зустрічі голова райдержадміністрації В.С.Шмигановський поспілкувався з педагогічним колективом музичної школи, запитав про проблеми з якими зіштовхуються викладачі в ході роботи з вихованцями, та пообіцяв і надалі допомагати дитячій музичній школі у придбанні нових музичних інструментів та проведенні ремонту в приміщенні школи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування