Усі районні служби повинні максимально зосередитись на недопущенні надзвичайних ситуацій, пов’язаних з можливим погіршенням погодних умов, – нарада в РДА

Дата: 15.11.2018 08:40
Кількість переглядів: 496

Фото без опису14 листопада в кабінеті заступника голови адміністрації В.М.Гончара відбулась робоча нарада з питань погіршення погодних умов та ліквідації можливих наслідків негоди. Участь в нараді взяли голова виконавчого комітету Яготинської міської ради Н.М.Дзюба, начальник Яготинського РС ГУ ДСНС України в Київській області С.І.Власко, начальник відділу превенції Яготинського відділення Переяслав-Хмельницького відділу Головного управління поліції у Київській області Ю.Д.Чупрун, представники дорожніх служб району, завідувач сектору з питань цивільного захисту та інфраструктури адміністрації О.В.Головченко.

На нараді обговорено питання щодо недопущення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з можливим погіршенням погодних умов, проаналізовано стан готовності відповідних служб району до надзвичайних ситуацій у зв’язку з погіршенням погодних умов.

«Надзвичайно важливо бути готовим до будь-яких погіршень погодних умов в районі, адже набагато легше оперативно спрацювати під час негоди, аніж потім ліквідовувати наслідки, які вона завдасть. Саме тому, всі служби повинні максимально зосередитись на цьому питанні у зимовий період 2018-2019 року»,- наголосив Володимир Миколайович.

За результатами наради були дані доручення провести відповідні роботи з розчищення можливих заметів на дорогах, забезпечити посипання протиожеледними матеріалами тротуарних доріжок та постійно тримати на контролі виконання вказаних заходів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування