«16 днів проти насильства»

Дата: 29.11.2018 08:39
Кількість переглядів: 502

Фото без описуВ рамках проведення щорічної акції «16 днів проти насильства» службою у справах дітей та сім`ї райдержадміністрації за участю представника центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, правоохоронних органів, закладів освіти району продовжуються заходи в навчальних закладах. Так 28.11.2018 в КВНЗ КОР «Чорнобильський медичний коледж» відбулися бесіди серед студентської молоді району на теми: « Зупинимо насильство», «Насильство - порушення прав людини». Звернули увагу підлітків на зміни в законодавстві щодо подолання проблеми домашнього насильства. Ще раз наголосили на тему впливу алкоголю, наркотиків, тютюнопаління на поведінку людини.

Серед учнів загальноосвітніх закладів району проведені  конкурси малюнків на тему : «Стоп насильству!», «Світ без насильства очима дітей». На фото малюнки учнів Яготинського НВК № 2 та Яготинської ЗОШ № 1. Роботи учасників конкурсу будуть передані до служби у справах дітей та сім`ї Київської обласної державної адміністрації для визначення переможців у вказаній акції.

Заходи проведено з метою підвищення обізнаності молоді з питань попередження насильства в сім'ї, жорстокого поводження з дітьми з розповсюдженням матеріалів соціальної реклами проблем подолання насильства в сім’ї в будь-якому його прояві.

 

 

Служба у справах дітей та сім’ї,

Відділ освіти молоді та спорту,

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування