«Психолого-педагогічний супровід дітей із особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного навчання»

Дата: 11.01.2019 08:39
Кількість переглядів: 633

Фото без опису10 січня 2019 року районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту  Яготинської районної державної адміністрації (методист Мрачик Н.А. та Миненок О.В.) спільно із інклюзивно-ресурсним центром (директор Трішина В.М.) проведено інструктивно-методичну нараду для практичних психологів, вчителів-логопедів, асистентів вчителів (вихователів)   інклюзивного навчання закладів освіти.

В ході наради розглянуто питання:

1. Нормативно-правове забезпечення інклюзивного навчання в закладах загальної середньої та дошкільної освіти.

2. Про організацію команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами в закладі загальної середньої та дошкільної освіти

3. Організація діяльності інклюзивних груп у закладах дошкільної освіти.

4. Організайно-методичні засади роботи практичних психологів із дітьми із ООП в умовах інклюзивного навчання.

 

Всі учасники заходу мали можливість прийняти участь у дискусії з теми: «Особливості організації команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами в закладі загальної середньої та дошкільної освіти» (Круглий стіл).

Асистент вчителя Яготинського НВК № 3Васюта Л.М. презентувала спеціалістам початківцям власний досвід роботи із дітьми в умовах інклюзивного навчання.

По закінченню наради, для  учасників була проведена екскурсія по Яготинському районному інклюзивно-ресурсному центру, під час якої фахівці мали можливість ознайомилися з можливостями надання якісних психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими освітніми потребами та ознайомитися із обладнанням ЯІРЦ.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування