В пункті пропуску «Бориспіль» вилучено 4388 пачок цигарок, які п’ятеро тимчасово безробітних громадян Литви намагалися незаконно вивезти за межі митної території України

Дата: 02.04.2019 08:32
Кількість переглядів: 455

Фото без описуПрацівниками митного поста «Аеропорт «Бориспіль» Київської митниці ДФС зафіксовано спробу незаконного переміщення через митний кордон України партії тютюнових виробів.

Загалом 4388 пачок тютюнових виробів Queen Menthol з позначками, які свідчили про білоруське виробництво,  але без марок акцизного податку,  було виявлено у п’ятьох громадян Литви, які відлітали через аеропорт «Бориспіль» одним авіарейсом до Великобританії. Для проходження митного контролю четверо чоловіків та одна жінка обрали спрощену систему – «зелений коридор», чим зокрема засвідчили, що не мають товарів, заборонених або обмежених до переміщення через митний кордон України.

Тютюнові вироби, які знаходились в ручній поклажі авіапасажирів, було виявлено під час вибіркової митної перевірки.

Відповідно до вітчизняного законодавства, ввезення на митну територію України не маркованих в установленому порядку тютюнових виробів забороняється.

Таким чином, дані факти свідчать, що дані тютюнові вироби раніше були незаконно ввезені на територію України – поза митним контролем або з приховуванням від нього.

Складено протоколи про порушення митних правил. Тютюнові вироби, які переміщувалися з порушенням вітчизняного законодавства, вилучені до винесення судом рішення у справах.

 

ГУ ДФС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування