В ДНЗ «Зіронька» тепло й затишно

Дата: 05.12.2018 19:30
Кількість переглядів: 718

Фото без описуСьогодні, на прийом до голови Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановського завітали батьки, малята яких відвідують садочок «Зіронька», щоб подякувати очільнику району за відповідальність, покращення умов для їхніх чад та дбайливе ставлення до дітлахів.

Як повідомлялося, нещодавно КПТМ «Яготинтепломережа» провела заміну системи опалення та обігрівальних засобів в 2 ігрових кімнатах, 2 дитячих спальнях, 2 санвузлах та 2 роздягалках ДНЗ №1 «Зіронька». Відтепер за словами батьків їх діти із задоволенням відвідують садок в якому тепло та затишно.

Голова адміністрації В.С. Шмигановський особисто контролював виконання робіт та майже щодня відвідував заклад. Відтак після завершення виконання вказаних робіт та отримання реального  результату (температурний режим в групах 21-24 С), прийнято рішення про заміну системи опалення та обігрівальних засобів ще в двох групах.

Також, Василь Степанович, пообіцяв, що в наступному році буде проведено утеплення фасаду закладу та продовжаться роботи із заміни системи опалення.

Планів багато, але й немало вже зроблено і за велику увагу до ДНЗ №1 батьки вихованців "Зіроньки" щиро вдячні Василю Степановичу, який завжди йде на зустріч і не відмовляє у допомозі, не ділить обов’язки на свої та чужі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування