В Яготинському районному будинку культури відбувся обласний етап профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє» у 2018 році

Дата: 12.12.2018 08:29
Кількість переглядів: 609

Фото без описуВибір професії – це важливий крок у доросле життя. Це відповідальність перед батьками, перед суспільством, а найголовніше перед самим собою! Дуже важливим є обрати саме свій шлях і впевнено ним крокувати.

Протягом листопада 2018 року проходили справжні гумористичні битви – півфінальні ігри обласного профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє», організаторами якого є КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» спільно з Київським обласним центром зайнятості.

Захід проводиться з метою надання допомоги учнівській молоді в професійному самовизначенні і творчій самореалізації.

Конкурсний захід проводиться щорічно і має багато спільного з улюбленою багатьма поколіннями грою – КВК. Але з деякими особливостями, які полягали у висвітленні популярних професій.

За вихід в фінал змагалися 5 команд Київської області: Яготинського, Переяслав-Хмельницького, Згурівського районів та м.Березань.

Привітати юні таланти та надихнути на перемогу завітала перший заступник голови Яготинської районної державної адміністрації Т.П.Сухенко.

Команди мірялися дотепністю в трьох конкурсах: «Візитівка», «Конкурс капітанів», «Реклама професій».

На сцені творилося справжнє свято неординарних ідей школярів. Так, учасники гри у конкурсі «Візитівка» розкрили індивідуальність команди. За принципом біатлону відбувся конкурс капітанів. Веселі та жартівливі пісні музичного конкурсу нікого не залишили байдужим. У конкурсі «Реклама професій» кожна команда красиво, швидко, динамічно, з використанням віршів, малюнків, музики презентувала одну професію, актуальну на ринку праці.

Учасники команд щосили намагалися бути кращими, майстернішими, веселішими.

Як зазначила голова журі, директор Київського обласного центру зайнятості Алла Радзівілл, що в цьому році команди дуже добре підготувались, кожна презентувала цікаві тематичні виступи та злагоджену роботу. Тому й оцінювати виступи журі було непросто.

Перше місце в конкурсі посіла команда «БУМ» Переслав-Хмельницького району, друге місце – команда «ВПЕРЕД» Згурівського району, третє – «МІКС» Яготинського району.

Учасники гри отримали бурхливі оплески глядачів. «Обери майбутнє» подарував і глядачам, і учасникам неймовірні емоції, а також довів, що вибір професії – це відповідальний крок у житті кожної молодої людини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування