Привітання голови райдержадміністрації В.С.Шмигановського з Днем Конституції України

Дата: 27.06.2019 19:17
Кількість переглядів: 576

Фото без описуШановні жителі Яготинського районує

Прийміть найщиріші вітання з визначним державним святом – Днем Конституції України. В цей день ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України. Прийняття Конституції закріпило правові основи держави, її суверенітет і територіальну цілісність, сприяло підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.

Конституція визначила найціннішим – життя людини, її здоров'я, честь і гідність, надала кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання. І обов’язок кожного українця поважати Конституцію та дотримуватись її законів. Тільки так ми зможемо забезпечити подальший розвиток України як держави демократичної, рівноправної зі світовою спільнотою.

Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави. Давайте сподіватися у краще майбутнє та разом створювати нову європейську державу. Зі святом вас, дорогі друзі!  З Днем Конституції України!

Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону України – народовладдя, гуманізму та законності. Нехай злагода, мир та добро панують у серцях кожного, а у душі міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину!

З повагою!

Голова райдержадміністрації                                                                В.ШИГАНОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування