Привітання голови райдержадміністрації В.С.Шмигановського з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2018 08:11
Кількість переглядів: 519

Фото без описуШановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців сіл та міста. І саме повна реалізація можливостей народовладдя є неодмінною умовою динамічного соціально-економічного, культурного розвитку України.

Завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісному співробітництву з територіальними громадами району, сьогодні вдається не лише вирішувати чимало непростих питань, а й реалізовувати багато перспективних планів та задумів. 

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами — майбутнє держави.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого району.

Бажаю від щирого серця — усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх Ваших життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку територіальних громад, відродженню сіл нашого району, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!

 

Голова адміністрації                                                                                                   В.С.Шмигановський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування