Нові перемоги

Дата: 05.12.2018 08:05
Кількість переглядів: 522

Фото без описуТанець – це пульс, биття серця, дихання, ритм життя.

Неможливо передати словами те безмірне почуття радості, любові до життя, яке охоплює танцюючу людину. І саме такі емоції відчували учні зразкового дитячого хореографічного ансамблю «Барвінок», керівник Зінаїда Павлівна Козачок, які в котре прийняли участь в Міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва.

        24 листопада 2018 року в приміщенні залу Київського національного університету будівництва і архітектури відбувся 10-й ювілейний Міжнародний фестиваль-конкурс «Україна єднає світ». Це був унікальний фестиваль-конкурс за кількістю учасників. В хореографічному змаганні взяли участь колективи з різних областей України: Львівської, Донецької, Херсонської, Вінницької, Чернігівської та багато інших. Не менш унікальним він був і за складом журі, головою якого, була сама Ада Роговцева.

    Колектив «Барвінок» презентував дві хореографічні композиції в народному стилі: «Підківки» та «Ми Українці». Незважаючи на час їх виступу (а це було о 20.30), вихованці ансамблю зібрали всі свої сили і достойно представили Яготинську дитячу школу мистецтв.  Як і на всіх інших конкурсах колективи сильні  і тому, дуже важко здобути перемогу. Та нашому колективу  це вдалося, «Барвінок» отримав ІІ місце.

    Отже, за перемогу у номінації «народний танець» керівник колективу Зінаїда Павлівна Козачок отримала Подяку за плідну, самовіддану працю, вагомий внесок в розвиток культури суспільства та естетичне виховання молоді. А учасники ансамблю  отримали Диплом та Кубок за ІІ місце та кожен учасник колективу отримав медаль та памятний подарунок на згадку про фестиваль «Україна єднає світ».

    Такі поїздки на конкурси завжди спонукають конкурсантів до перемог. А перемагають тому, що мають велике бажання показати те, що вміють. І звичайно хочуть вдосконалюватися й надалі, тому що кожен новий конкурс це новий досвід.

Вітаємо наших переможців та керівника із перемогою та бажаємо нових творчих досягнень.

 

 

 

                                                                                                Алла Романова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування