Прагнення до перемоги – це перший крок переможця

Дата: 30.01.2019 08:05
Кількість переглядів: 619

Фото без описуВдало розпочався Новий рік, а саме,  ІІ семестр навчання для учнів та викладачів Яготинської дитячої школи мистецтв. Ще зовсім недавно всі учні шкіл відпочивали на зимових канікулах, та учням-музикантам не до відпочинку, вони старанно готувалися до творчих змагань, щоб стати переможцями у Всеукраїнських та Міжнародних мистецьких конкурсах дитячої творчості, які відбуваються напротязі січня місяця.

26 січня 2019 року на малій Батьківщині видатного українця, автора гімну України Павла Чубинського, з нагоди його 180-річниці з Дня народження  та з метою вшанування відомого земляка, відбувся Всеукраїнський конкурс мистецтв «Чубинський FEST».  Підкорювати сцену  м. Бориспіль вирушили Ансамбль скрипалів школи мистецтв у складі: Софії Лабудяк, Анни Романової, Анастасії Онищенко, Ярослава Бойка, Поліни Хоменко та Наталії Красної, керівник ансамблю Гладишева Світлана Станіславівна, концертмейстер Романова Алла Миколаївна.

Тож, за участь у  Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Чубинсьткий FEST»  Ансамбль скрипалів  отримав І місце.

27 січня 2019 року в м. Київ, за перемогами на Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Соняшник» зібралися учні класу Ірини Борисівни Самоп’ят, а саме: Денис Романій, Дарина П’ята, Поліна Ігнатенко, Євгенія Демиденко та Анастасія Тігалова.

Конкурси проходили під патронатом  Міжнародного благодійного Фонду «Соняшник» за підтримки Міністерства культури України.    Основними умовами фестивалів  є конкурсна програма, в якій  можуть брати участь солісти-вокалісти, солісти –інструменталісти, хореографічні ансамблі та індивідуальні виконавці, вокальні, музичні, фольклорні та театральні колективи.

Оцінку виступів учасників конкурсу здійснює журі, до складу якого входять провідні спеціалісти, авторитетні фахівці у сферах: музики, вокального жанру, хореографії, шоу-бізнесу, видатні діячі культури та мистецтв України, представники преси та телебачення, громадської діяльності. В конкурсних прослуховуваннях приймали участь учні з різних міст та областей.  Та незважаючи на велику конкурентність наші учні достойно представили  школу мистецтв та своїх викладачів.  За свої конкурсні виступи,  своє прагнення до перемог та звичайно ж, свою старанність та наполегливість до навчання в музичному мистецтві всі конкурсанти отримали море оплесків,  дипломи та медалі за призові місця та солодкі подарунки,  а їх викладачі Подяки за підтримку дитячо-юнацької творчості, збереження та примноження національних культурних надбань, особистий внесок у творчій та професійний  розвиток вихованців.

За участь у Міжнародному конкурсі мистецтв «Соняшник»

Володарем «Гран Прі» став Романій Денис (фортепіано);

Лауреата І премії отримала  Дарина П’ята (фортепіано);

Лауреатом ІІ премії стала Євгенія Демиденко (вокал) та Ігнатенко Поліна (фортепіано);

Лауреатом ІІІ премії стала Анастасія Тігалова (синтезатор).

Вітаємо учнів та викладачів з перемогами та бажаємо подальших успіхів у творчому житті та ще не раз достойно представляти своє місто та свою школу мистецтв.

 

 

                                                                                                          Алла Романова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування