І знову переможці...

Дата: 21.12.2018 08:04
Кількість переглядів: 685

Фото без описуЗакінчується 2018 рік. Скоро всі учні шкіл підуть на зимові канікули. В кінці кожного І семестру навчання діти в передчутті новорічних свят і закінчується запал до навчання. Та не закінчився він  в учнів Яготинської дитячої школи мистецтв до нових перемог.

Два дні вони боролися за призові місця на Міжнародному конкурсі-фестивалі творчості «Профест», який відбувся 15 та 16 грудня 2018 року в приміщенні «Центру культури та мистецтв Дніпровського району» в м. Київ.

Одним з пріорітетів заходу  є дбайливе ставлення до талантів. Це конкурс, на якому можна побачити талановитих дітей в різних видах мистецтва: хореографії, вокального та інструментального мистецтва, декоративно-прикладного мистецтва та багато інших. Всі виступи учасників оцінювалися професійним журі.

       В перший конкурсний день ( 15 грудня) представляли свою майстерність хореографічні колективи та вихованці циркового мистецтва. Тож за перемогою вирушили учні Яготинської дитячої школи мистецтв, учасники зразкового дитячого хореографічного колективу «Барвінок», керівник З.П. Козачок. А головою конкурсної комісії був сам Григорій Миколайович Чапкіс -  народний артист України, почесний професор Київських університетів, член журі першого телевізійного шоу «Танці з зірками» тощо.

На розсуд журі хореографи представили два номери «Підківки» та «Українська полька». Виступ юних артистів був блискучим, за що і отримали та принесли  в колектив нові здобутки, перемоги, а саме Лауреата І ступеня.

Також кожен конкурсант отримав диплом переможця, медаль та кубок, а керівник Подяку від організаторів за вагомий внесок у розвиток естетичного виховання підростаючого покоління та високий професіоналізм і творчу майстерність.

               На другий день (16 грудня) звання кращих і талановитих музикантів та співаків поїхали виборювати учні музичного відділення школи мистецтв.

В складі почесного журі були викладачі-методисти не лише України а й Республіки Білорусь.

В напруженому змаганні із вихованцями різних музичних шкіл та інших мистецьких закладів наші учні отримали низку здобутих перемог в різних вікових категоріях та номінаціях.

Переможцями стали: Лауреати І ступеня -  Єва Супрун (бандура), клас викл. О.В. Опанасенко; Ніка Романій, Денис Романій, Дарина П’ята, Євгенія Демиденко (фортепіано), клас викл. І.Б. Самоп’ят.

Лауреати ІІ ступеня – Анна Романова (скрипка), клас викл. С.С. Гладишевої; Артем Сидоренко (гітара), клас викл. О.В. Опанасенко; Тетяна Грудзевич, Поліна Ігнатенко (фортепіано), Ілля Грудзевич (синтезатор), клас викл. І.Б. Самоп’ят; вокальний ансамбль «Віста» у складі Іванни Бусло, Домініки Тонконіг, Вікторії Марчук, Валерії Ковальчук, Альони Красножон, Анстасії Прокопенко, керівник В.М. Кисіль.

Лауреати ІІІ ступеня – ансамбль скрипалів у складі Софії Лабудяк, Анастасії Онищенко, Анни Романової, Наталії Красної, Ярослава Бойка, Поліни Хоменко,  керівник С.С. Гладишева, концертмейстер А.М. Романова.

Всі учасники конкурсу отримали на згадку Дипломи переможців, медалі, а колективи ще й кубки.

Ми щиро вітаємо наших переможців та їх викладачів з успіхами в творчих змаганнях та бажаємо нових здобутків у Новому 2019 році.

                                                                                Алла Романова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування