Шкільний конкурс «Класична нота»

Дата: 21.12.2018 08:02
Кількість переглядів: 550

Фото без опису14 грудня 2018 року в актовій залі Яготинскьої дитячої школи мистецтв відбувся конкурс «Класична нота», учасниками якого, були учні відділу народних та струнно-щипкових інструментів.  Він проводиться вже не вперше і став доброю традицією для учнів цього відділу.

Метою таких шкільних конкурсів є заохочення учнів школи до творчої діяльнолсті, до вираження своєї індивідуальності та ставлення до навчання.

Умовами конкурсу є виконання одного твору на вибір учня. Та на початку конкурсного прослуховування глядачам було представлене і колективне музикування, а саме: дует братика та сестрички Лях Назара (гітара) та Софії (бандура), дует гітаристів у складі Артема Сидоренка та Олексія Дубаса, а також ансамблю гітаристів, керівником  є О.В. Опанасенко.

Результати конкурсу слідуючі:

І місце – Артем Сидоренко, клас викл. О.В. Опанасенко.

ІІ місце – Софія Міщенко, Джулія Бовкун, Назар Лях, Олексій Дубас, Дмитро Грубрин, Софія Каплій (гітара), Єва Супрун, Софія Лях (бандура), клас викл. О.В. Опанасенко; Софія Новак (акордеон), клас викл. О.С. Красної.

ІІІ місце – Святослав Шпак (баян), клас викл. В.В. Єрмоленка; Роман Кравченко, Денис Цисаренко, Захар Федина, Максим Зуєнко (гітара), клас викл. О.В. Опанасенко.

Крім дипломів конкурсанти отримали ще й солодкі подарунки.

Бажаємо успіху всім учням, які своєю працею на уроках  бажають досягти майстерності гри на своїх улюблених інструментах, та  нових перемог.

 

                                                                                          Алла Романова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування