З любов’ю до дітей

Дата: 14.01.2019 07:57
Кількість переглядів: 546

Фото без описуНовий рік, Різдво Христове – найбажаніші та найтепліші календарні свята, які знають, люблять, з нетерпінням чекають дорослі та діти. 

         11 січня 2019 року, під час зимових канікул, у Яготинському районному будинку дитячої та юнацької творчості, за ініціативи відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації, керівники гуртків підготували та провели майстер-клас «З любов’ю до дітей» для дітей з особливими освітніми потребами. Дорослі та діти з нетерпінням чекали початку заходу.

         З вітальним словом до дітей та батьків звернулася Мрачик Н.А. – методист районного методичного кабінету  відділу освіти, молоді та спорту Яготинської РДА.

         Керівник гуртка «Весела майстерня» Шимчук О.А. презентувала дітям поробки-аплікації: «Зимова шапочка», вітальна листівка «Рукавичка» і «Сніжинка», які вони повинні самостійно (чи з допомогою дорослого) виготовити за шаблоном. Приємно було спостерігати за дітьми, що  з великою любов’ю та трепетом працювали над оформленням аплікацій, а допомагали їм у цьому батьки, керівники гуртків Яготинського РБДЮТ: Андрієнко В.А., Ільєнко Є.В., практичний  психолог Найденко С.В. Такі, вже традиційні в нашому районі майстер-класи, наповнюють дітей не лише позитивними емоціями, а й допомагають їм пізнавати себе, навчають позитивної взаємодії однолітками та педагогами, створюють ситуацію успіху, яка допомагає почуватись більш впевнено у складному соціальному середовищі. Але головне  - це колективна дитяча згуртованість, творча справа! Досвід дружніх позитивних стосунків з однолітками! Відчуття єдності та бажаності, коли відчуваєш себе просто щасливою дитиною!

         По завершенню заходу, всіх учасників дитячого заходу порадували прекрасною музичною виставою «Коза-дереза» учні лялькового театру «Колобок» Засупоївського НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ(ясла-садок)» (керівник: Нікітенко Н.В.).

   А справжнім сюрпризом стала поява Діда Мороза, який, як завжди і має бути в казці, порадував солодкими подарунками всіх присутніх дітей на цьому зимовому святі.

     Під казкове: «Один! ДВА!Три!» всі учасники загадали свої омріяні бажання, серед яких головним прозвучало – Миру та добробуту в Україні!

  Нехай же все, що забажали,  здійсниться з любов’ю для наших дітей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування