Турнір з футболу «Кубок «Колоса» серед сільських команд Яготинського району

Дата: 22.10.2018 07:57
Кількість переглядів: 530

Фото без описуВосени, вже котрий рік поспіль, відбувається традиційний турнір з футболу «Кубок «Колоса» в якому беруть участь сільські футбольні команди Яготинського району. Цьогорічний турнір присвячений Дню Захисника України і є офіційним завершенням футбольного сезону 2018 року для сільських команд.

На смарагдовий газон стадіону «Колос» вийшли 8 сільських команд. Розподілившись жеребом та рейтингом команд ( «сіяними» були дві команди з вищої ліги та дві кращі команди першої ліги) на дві групи, визначали по дві команди, що боротимуться за нагороди у фінальній частині. До групи «А» потрапили команди: Сотниківки, Фарбованого, Супоївки та Двірківщини. До групи «Б»: Черняхівки, Панфил, Кулябівки та Годунівки. Матчі в групах відбувались за коловою системою у два тури й тривалістю два тайми по 20 хвилин. В кожному матчі команди демонстрували жагу до перемоги, налаштованість на боротьбу, красиві комбінації, що втілилися в наступні результати:

Група «А»:

Сотниківка – Двірківщина – 0:0.

Фарбоване – Супоївка – 4:0.

Двірківщина - Фарбоване – 1:1.

Супоївка – Сотниківка – 0:2.

Група «Б»:

Панфили – Кулябівка – 2:1.

Черняхівка – Годунівка – 3:0.

Кулябівка – Черняхівка – 0:0.

Годунівка – Панфили – 1:2.

Отже до півфіналу потрапили команди Сотниківки, Фарбованого, Черняхівки та Панфил. В першій півфінальній парі між командами з Панфил та Фарбованого, сильнішими завдяки єдиному голу стали гравці Панфил.  В іншому матчі, сотничани переграли своїх суперників з Черняхівки з рахунком 2:0.  Тож в фінал потрапили команди Панфил та Сотниківки, а за «бронзу» змагались Черняхівка з Фарбованим.  Цікавими були обидва поєдинки.  В матчі за 3-4місця, на початку були активнішими гравці з Фарбованого. Навіть мали шанс відкрити рахунок першими, але постріл з «точки2 парирував воротар. Невдача морально підірвала дух та наполегливість карбованців. Чим і скористався суперник. Тиск черняхівців на ворота посилився, й переріс в два забиті м’ячі, на які суперник нічим не відповів. Отже третє місце в активі гравців з Черняхівки. Фінальний матч відбувався дуже обережно, адже ціна помилки в захисті була досить висока, й виправити її часу було обмаль. Тому саме так обережно й діяли суперники, приділяючи більше уваги для захисту, а не атакам. Щоправда завдяки більшій лавці запасних панфильці виглядали більш мобільнішими та швидшими.  Та воротарі також діяли на останньому рубежі відмінно. Що і виявилось в нічийний рахунок 0:0 в основний час матчу. На глядачів чекала «футбольна лотерея».  А в ній доля посміхнулась футболістам з Панфил, вони на один раз були влучнішими 3:2 на їх користь.

Вже другий рік поспіль переможець минулорічного турніру поступається у фіналі в серії пенальті (минулого разу це були капустянці, які програли сотничанам). Цього разу тріумфаторами стали Панфили.

По завершенню, відбулося нагородження від сектору молоді та спорту Яготинської райдержадміністрації команд-призерів. Щиро вітаємо всіх учасників з попереднім святом Днем Захисника України. Бажаємо найголовніше - це мирного неба, міцного здоров’я, добробуту, радості, добра та злагоди, і неодмінно нових перемог!

Сектор молоді та спорту

райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування