День відкритих дверей на ПАТ "Яготинське"

Дата: 15.11.2018 07:56
Кількість переглядів: 464

Фото без описуЗа ініціативи Яготинської районної філії КОЦЗ 14 листопада 2018 року на території ПАТ "Яготинське" проведено День відкритих дверей, на якому були присутні: директор філії Рибак О.О., провідні фахівці та безробітні, які перебувають в даний час на обліку в центрі зайнятості.

Метою проведення заходу було надання можливості роботодавцю презентувати власне підприємство, а безробітним на власні очі ознайомитись із робочими місцями, соціальними гарантіями для працівників.

Презентуючи діяльність підприємства, яке займається вирощуванням зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур, директор ПАТ Яготинське  Курінь Лариса Миколаївна  ознайомила з особливостями, специфікою роботи, з оплатою праці та соціальним пакетом на підприємстві. Наголосила, що на підприємство потрібні: слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, тракторист.

Презентація роботодавця пройшла дуже цікаво та змістовно. Безробітні отримали вичерпні відповіді на питання. Присутні подякували роботодавцю за цікаво проведену зустріч.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування