Відбулось засідання круглого столу  на тему: «Соціальна робота. Проблеми та перспективи розвитку регіону»

Дата: 09.11.2018 07:52
Кількість переглядів: 534

Фото без опису08 листопада 2018 року відбулось засідання круглого столу  на тему: «Соціальна робота. Проблеми та перспективи розвитку регіону».

 

Засідання проведено службою у справах дітей та сім’ї Яготинської районної державної адміністрації спільно з Яготинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управлінням пенсійного фонду України в Яготинському районі Київської області, Яготинськиим районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Київській області, Яготинським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області, Яготинським районним центром зайнятості, пунктом тимчасового розміщення біженців м. Яготина, Київської області, учнями одинадцятих класів загальноосвітніх закладів міста та студентами ПрАТ «ВНЗ»МАУП» взято участь в засіданні круглого столу  на тему: «Соціальна робота. Проблеми та перспективи розвитку регіону» при приватному акціонерному товаристві «Вищий навчальний заклад» «Міжрегіональна академія управління персоналом» Яготинський інститут ПрАТ «ВНЗ»МАУП».

Засідання відбувалося в досить цікавому руслі, висвітлено аспекти сучасної системи надання соціальних послуг установами та закладами району. Молодь активно та жваво брала участь в обговоренні зазначених питань.

Служба у справах дітей та сім’ї

Яготинської районної державної адміністрації,

Яготинський районний центр соціальних служб для сім’ї,

дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування